СЬОГОДНІ: Понеділок, 30.06.2025, 15:37

У раціон пацієнтів онкодиспансеру ввели м’ясо та рибу

Вдвічі збільшено витрати на харчування пацієнтів онкодиспансеру. На день тепер витрачається не 9 гривень, а 20, — повідомив в. о. головного лікаря Рівненського обласного онкологічного диспансеру Григорій Максим’як.

За його словами, це стало можливим завдяки рішенню депутатів обласної ради, які збільшили фінансування видатків на харчування хворих. Раніше, з відповідною ініціативою до депутатів звернувся голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

«Тепер пацієнти отримують курятину, рибу, яйця та масло. Ці продукти урізноманітнять раціон хворих, який важливий для ефективного лікування важких патологій», — зазначив Григорій Максим’як.