СЬОГОДНІ: Вівторок, 19.03.2024, 3:59

Про нас

«Рівненські новини» – інформаційно-новинний портал, що представляє собою всебічне інтернет-видання з оперативними новинами, редакційними статтями і колонками колумністів, а також додаткові інтерактивні сервіси, що сприяють пізнанню та розвитку – мережеве спілкування, оголошення, інформери, веб-камери і т.п.

Політика нашого ресурсу, в першу чергу, спрямована на своєчасне надання найсвіжіших новин, створення і підтримку найбільш зручного доступу до інформації, а також забезпечення можливості участі в проекті читачів. Наша мета – створити найбільш повний, сучасний і доступний сервіс. Основні рубрики порталу, розроблені відповідно до тематичної спрямованості, висвітлюють найрізноманітніші події, починаючи з локального напрямку – новини Рівного, Рівненщини, України та світу, і закінчуючи більш вузькою тематикою, такою, наприклад, як новини економіки та бізнесу і новини спорту.

Незважаючи на те, що портал в першу чергу орієнтований на тих, хто проживає на Рівненщині, і хоче знайти максимум новинної інформації, не менш цікавим, корисним і пізнавальним буде відвідування порталу і для інших інтернет користувачів.

В основі концепції «Рівненських новин»:

– Оперативність – новини в реальному часі
– 100 % ілюстративність – яскраві фото та ілюстрації
– Широкий кругозір – суспільство, політика, спорт, нерухомість, авто, фінанси, медицина та ін.
– Ексклюзивні матеріали – пишемо самі