СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 22:20

На Рівненщині під час благодійного ярмарку зібрали 57 тисяч гривень

Колектив Дерманського НВК, працівники бібліотеки, будинку культури, місцеві підприємці та небайдужі жителі села провели благодійний ярмарок, щоб придбати українським захисникам автомобіль.

Так, наторгували 57100 гривень, які вже передали волонтерам. Однак збір коштів продовжили, адже виявилося ще багато охочих допомогти фінансово.

На ярмарку продавали різноманітну продукцію: морозиво, соки, коктейлі, солодощі, піцу, уху, шашлики та картоплю. Також відвідувачі благодійного заходу могли придбати вироби, які виготовляли маленькі жителя Дерманя. Впродовж ярмарку відбувався патріотичний концерт за участю випускників та учнів школи, церковного хору та місцевих колективів. Також дітям робили аквагрим.

«Вчителі Дерманського НВК та місцеві жителі із перших днів війни почали готувати нашим хлопцям тушкованки, пекти печиво, пироги та хліб. Також виготовляли маскувальні сітки для ЗСУ. А зараз вдалося організувати великий ярмарок, де зібрали непогану суму. Небайдужі жителі допомагають фінансово і до сьогодні», – розповіла директорка Дерманського НВК Оксана Шепельчук.

Долучилася до збору коштів і 11-річна Вікторія Гребень. Вона принесла 611 гривень зі своєї скарбнички. У дівчинки на війні загинув брат. Тож вона хотіла допомогти його побратимам.