СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:47

«Сімейні перегони» об’єднали рівненські сім’ї у різних країнах

Завершився 12 сезон обласної спортивної гри «Сімейні перегони.Здорова Україна». Традиційно в червні проводиться суперфінал цієї гри. Як правило, це було справжнє яскраве сімейне свято спорту, що проходило в різних населених пунктах області: на стадіонах та у наметових таборах, з виступами спортсменів та художніх колективів, з відвідуванням туристичних перлин Рівненщини та, навіть, з польотами на літаках для переможців…

У цьому році така можливість у нас була вкрадена росією – тому суперфінал проводився дистанційно.

Його учасниками стали дев’ять команд з міст, районів та територіальних громад області, які здобули перемогу в попередніх турах: Сус, Коротенко (м. Сарни), Герасимчук, Бірук (м. Дубно), Столярчук (смт Демидівка), Михайлицький (м. Сарни), Сергійчук (с. Кам’яне-Случанське), Зінчук (м. Рівне), Заводовська-Гичун (м. Корець). З них третина, на даний час, перебувають за кордоном. Але, це не стало на заваді для участі в «Сімейних перегонах». Адже, коли спорт увійшов у звичне життя сім’ї – це вже назавжди!

Кожна команда надсилала відео, на якому необхідно було зафіксувати подолання естафет: «Баскетбол», «Скакалка», «Теніс настільний» та «Обруч». За кращим часом та правильністю виконання завдань судді і визначали переможців.

Отож, за підсумками проведення суперфіналу, перше місце, вже не вперше, виборола команда Зінчуків (м. Рівне). Друге місце посіла команда постійних учасників наших заходів Михайлицьких (м. Сарни), а бронзові нагороди дісталися супер спортивній команді Герасимчуків (м. Дубно). Вони будуть відзначені кубками, медалями, дипломами та цінними подарунками від організаторів – комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області.