СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:02

За вбивство односельця жителю Дубенщини може загрожувати від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення

Слідчі відділення поліції №1 (смт Млинів) Дубенського РВП за результатами проведених експертиз та зібраних у справі доказів, за процесуального керівництва прокуратури, скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом на розгляд суду.

Нагадаємо, про скоєне убивство 65-річний житель села Вовковиї Дубенського району повідомив до поліції 17 березня цьогоріч. Слідчо-оперативна група встановила, що двоє односельчан напередодні випивали біля місцевого магазину. Прокинувшись вночі 65-річний чоловік виявив у себе у будинку невідомого, який спав. Схопивши ножа, наніс незнайомцю численні удари. Після скоєного зрозумів, що перед ним 64-річний односелець. Від завданих ножових поранень потерпілий помер.

Слідчі повідомили зловмисникові про підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжний захід у виді тримання підвартою, де він і перебував під час досудового розслідування.

У скоєному житель Дубенщини розкаюється та під час досудового розслідування активно співпрацював зі слідством. Раніше до кримінальної відповідальності він не притягувався. За скоєне зловмиснику загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.