СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 9:18

У Рівному помер медик із обласного протипухлинного центру

Сьогодні, 14 травня 2022 року підступна хвороба забрала у вічність досвідченого, висококваліфікованого і сумлінного працівника Рівненського обласного протипухлинного центру Олега Івановича Радчука, рентген-лаборанта блоку променевої терапії Центру клінічної онкології.

“Олег Іванович Радчук був надзвичайно працьовитою, наполегливою, енергійною, порядною та щирою людиною, до якої зверталися за порадою та допомогою. У сьогоденні обласного протипухлинного центру – значна частка особистого внеску Олега Івановича. Його професійні і людські якості беззаперечно було визнано колегами та пацієнтами, яким він віддавав все своє душевне тепло”, – йдеться у повідомленні Рівненського протипухлинного центру.

“Передчасна смерть Олега Івановича – непоправна втрата для його рідних, близьких, друзів, колег. Проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. Найщиріші співчуття рідним у цей скорботний час. Сумуємо разом з вами. Поділяємо Ваші біль та горе”, – додають колеги медика.

Вічна та світла пам’ять! Щирі співчуття рідним та близьким!