СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 18:06

На Рівненщині поліцейські викрили трьох водіїв напідпитку (+ВІДЕО)

Правопорушників виявили протягом доби у Сарненському та Рівненському районах

Так, працівники відділу превенції Сарненського ВП поблизу села Ясногірка побачили автомобіль «Skoda Octavia», водій якого підозріло маневрував.

Коли керманич зупинився на узбіччі, поліцейські вирішили перевірити легковик. Втім, як тільки службове авто під’їхало ближче, із салону почали втікати пасажири.

Під час перевірки документів у водія, 19-річного жителя села Вири, поліцейські виявили у нього ознаки сп’яніння, втім від проходження освідування той відмовився.

А в селі Чабель у поле зору поліцейських Сарненського ВП потрапив автомобіль «Mercedes-Benz», керманич якого зненацька виїхав на зустрічну смугу руху. Кермувальником виявився 16-річний місцевий житель, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від огляду на місці події відмовився. Крім того, посвідчення водія він не мав і не отримував.

Також поблизу села Тучин поліцейські відділення поліції №3 (смт Гоща) зупинили автомобіль «Mercedes-Benz», який рухався без увімкнених фар поза межами населеного пункту. Під час перевірки на стан сп’яніння водія, 56-річного рівнянина, алкотестер показав 0,41 проміле.

На всіх порушників правоохоронці склали відповідні адміністративні матеріали.