СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:05

33 громади Рівненщини запросили у відбір проекту «ГОВЕРЛА»

Завершився попередній відбір Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»). До участі у конкурсі запрошуються 33 громади з Рівненської області.

Попередній відбір територіальних громад було здійснено за допомогою аналітичного інформаційного інструменту (дашборду), розробленого командою Проєкту.

У рамках другого етапу буде проведено конкурс, який дозволить визначити до 40 територіальних громад у чотирьох областях України – Житомирської, Одеської, Закарпатської та Рівненської.

Для участі у конкурсі запрошені громади мають заповнити анкету, яку можна завантажити тут: https://tinyurl.com/2p848xbw, заповнити та надіслати на адресу hoverla@dai.com до 18:00 28 лютого 2022 року.

У разі виникнення запитань, їх можна надсилати на адресу hoverla@dai.com або в приватні повідомлення нашої фейсбук-сторінки https://www.facebook.com/USAIDhoverla до 18 лютого 2022.

Довідка

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» має на меті зміцнення спроможності органів місцевого самоврядування та активізацію залучення громадськості на всіх рівнях. Для кожної громади-партнера буде розроблено індивідуальний план підтримки, який базуватиметься на результатах аналізу спроможності та ІТ-аудиту та стане дорожньою картою для реалізації партнерства Проєкту та громад.

Проєкт «ГОВЕРЛА» – це п’ятирічна програма, яка впроваджується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і реалізовується компанією DAI Global LLC (DAI).