СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 22:43

У Рівному відбувся благодійний різдвяний турнір на призи В’ячеслава Шевчука

Різдвяний благодійний турнір з футзалу на призи спортивного директора рівненського Вереса В’ячеслава Шевчука відбувся на майданчику рівненського навчально-виховного комплексу №26. Організувала змагання громадська організація «Айболить та його друзі».

Участь у турнірі взяли дев’ять команд: рівненські поліцейські, чиновники обласної державної адміністрації, співробітники Городищенської виправної колонії, “Пласт”, команда Рівненської єпархії УПЦ, збірна дворових футболістів та волонтери.

Метою благодійного турніру був збір грошей на лікування дітей, які хворіють на спинальну м’язову атрофію: Дани Прадунець та Олексія Савостяника.

У підсумку учасникам турніру вдалося зібрати 50 тисяч гривень. А переможцем благодійного турніру стала команда волонтерів «Рівненські олені».

Учасникам турніру спортивний директор народного клубу Верес В’ячеслав Шевчук подарував десять фірмових футбольних м’ячів з підписами гравців, які в різні часи захищали кольори збірної України та декілька футболок української національної команди з номером 13 на спині.