СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 10:40

На Рівненщині у ДТП постраждали 8 людей

Сьогодні, 5 січня, о 18:11 на лінію 103 надійшов виклик про те, що на об’їздній поблизу м. Костопіль аварія.

За попередньою інформацією, легковий автомобіль зіткнувся з гужовим транспортом. На возі їхало 4-ро осіб.

«Внаслідок удару людей «розкинуло» по проїжджій частині», – йшлося у виклику.

За вказаною адресою негайно виїхала бригада Костопільської підстанції швидкої медичної допомоги. О 18:15 медики прибули на місце події. Побачивши велику кількість постраждалих – викликали на допомогу ще дві бригади.

Про подію повідомлено поліцейським.

Медики оглянули 8 постраждалих (4-ро, які перебували на возі у момент ДТП та ще 4-ро у легковому автомобілі):

1) чоловік (орієнтовно 68 років). Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, забійні рани обличчя. Медики негайно надали лікарську допомогу відповідно до протоколів та госпіталізували пацієнта у важкому стані до Рівненської центральної міської лікарні.

2) чоловік (орієнтовно 25 років). Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку; відчувався різкий запах алкоголю з дихальних шляхів. Медики негайно надали лікарську допомогу відповідно до протоколів та госпіталізували пацієнта у задовільному стані до Рівненської центральної міської лікарні.

3) чоловік (орієнтовно 37 років). Попередній діагноз: відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, забійні рани обличчя та голови. Медики негайно надали лікарську допомогу відповідно до протоколів та госпіталізували пацієнта у важкому стані до Рівненської центральної міської лікарні.

4) чоловік (орієнтовно 64 роки). Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта. Медики негайно надали лікарську допомогу відповідно до протоколів та госпіталізували пацієнта у стані середньої важкості до Рівненської центральної міської лікарні.

Сім‘я з чотирьох осіб, які перебували у легковому автомобілі, теж постраждали:

5) чоловік (орієнтовно 30 років). Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забої та осаднення обличчя.

6) жінка (орієнтовно 30 років). Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематома лоба.

7) хлопчик (орієнтовно 2 роки). Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

8) хлопчик (орієнтовно 7 років). Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

Медики негайно надали лікарську допомогу постраждалій сім’ї відповідно до протоколів та госпіталізували їх у задовільному стані до Рівненської центральної міської лікарні.