СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 10:39

На Рівненщині на пенсію пішов перший заступник начальника ГУ Держпраці області

Сьогодні колектив Управління Держпраці у Рівненській області провів на заслужений відпочинок першого заступника начальника Миколу Носа. Великий досвід Миколи В’ячеславовича став вагомим внеском у становлення нового державного органу – Держпраці та надійною опорою колективу.

Тож у день віншування зібралися всі працівники Управління, щоб сказати слова пошани і подякувати наставнику, який виховав не одне покоління принципових і відповідальних фахівців. Саме йому, корифею Держгірпромнагляду України, керівнику територіального управління впродовж 18-ти років колеги аплодували і промовляли щирі слова вдячності за роки спільної праці.

Начальник Управління Юрій Наконечний висловив вдячність Миколі В’ячеславовичу за багаторічну працю та вручив пам’ятний подарунок.

Микола Нос 36 років присвятив розбудові системної охорони праці Рівненщини, підвищення рівня культури безпеки праці. Він пройшов цікавий і нелегкий шлях від простого дільничого газотехнічного інспектора до начальника Управління Держгірпромнагляду області.

Колеги цінують Миколу Вячеславовича і за вміння згуртувати колектив, об’єднати почуттям відповідальності та дружніх взаємbн, і за фаховість та гарантовану надійність пыдтримки у виконанні завдань.

За свою діяльність Микола Нос нагороджений нагрудним знаком Держнаглядохоронпраці України «За доблесну службу», Почесними грамотами Міністерства праці та соціальної політики України, Кабінету Міністрів України, Головдержслужби України та нагрудним знаком Держгірпромнагляду «За доблесну службу 1 ступ.», Грамотою Верховної Ради України, Почесними грамотами Держгірпромнагляду, Рівненської обласної державної адміністрації, Рівненської обласної ради, двічі отримав звання «Кращий працівник Держнаглядохоронпраці».

Довідково: Нос Микола В’ячеславович – перший заступник начальника Управління Держпраці у Рівненській області до 22.12.2021 року.

Народився 27 лютого 1959 року у с. Милостів Рівненського району Рівненської області. Одружений. Має двох доньок. Освіта: вища, у 1981 році закінчив Український інститут інженерів водного господарства, механічний факультет за спеціальністю «Механізація гідромеліоративних робіт» та отримав кваліфікацію інженер механік. Друга повна вища освіта – у 2006 році закінчив Національний університет «Острозька академія» за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію магістра права.