СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 7:20

13-річний школяр у Рівному жорстоко побив дівчину

Інцидент у ЗОШ №1 у Рівному стався минулого понеділка, 13 грудня, – повідомляє Радіо Трек.

7-класник побив дівчину з паралельного класу.

Конфлікт біля роздягалки

Учениця 7-Б Олександра збиралась додому, однокласниця жартома смикнула її за руку, а та ненароком штовхнула хлопця, що стояв біля неї.

Школяр у відповідь почав її люто бити. Про це розповіла мама дівчини Юлія.

Зі слів її доньки, хлопець бив школярку з невимовною жорстокістю, навіть ногами при тому, що дівчина лежала на землі. Бійку ніхто не розборонив.

Точно відтворити картину тих подій складно. Потерпіла мало що пам’ятає, а вчителі знають про подію зі слів очевидців.

Побої школярки були настільки сильними, що дитину довелося госпіталізувати.

У дівчини струс головного мозку та забої внутрішніх органів. Зараз її виписали з лікарні, але 7-класниця продовжує лікування вдома.

Розповідають, що хлопець ходить на боротьбу і живе з бабусею та дідусем. Його мама нині закордоном і пообіцяла повернутися цього тижня.

ДІВЧИНІ ТЕПЕР ВАРТО ЗМІНИТИ ШКОЛУ? ЧИ ПЕРЕВЕСТИСЯ МАЄ ТАКИ ХЛОПЕЦЬ?

Батьки побитої школярки нарікають, що в закладі немає камер. Адже фіксація подій допомогла б розібратися у тому, що сталося. А поки не знають, як їхня донька має повернутися на навчання.

В Олександри окрім фізичних травм – стрес, шок і переляк. Проте змінювати навчальний заклад вони не хочуть, бо тут усі друзі дівчини.

Натомість хочуть, щоб зі школи відрахували агресора.

Утім чи можливо це і що з цього приводу думає дирекція школи – поки невідомо.

На момент виходу матеріалу журналістам не вдалося зв’язатися ані з директоркою школи, ані з начальником управління освіти. На дзвінки вони не відповідали.

Поліція за фактом умисного нанесення легких тілесних ушкоджень відкрила кримінальне провадження. Відомо, що неповнолітнього мають викликати на допит.