СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 11:52

Юрій Вірт: “Суддя просто зреагував на крик. Як можна ставити такі пенальті?”

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт прокоментував дії своєї команди у заключному поєдинку календарного року проти львівського Руха (1:1):

– Задоволений діями команди. Особливо, у другому таймі. Важка гра. Нам протистояв серйозний суперник, який в останніх матчах демонстрував якісну гру, здобував результат. Було важко. Особливо, до перерви. Багато працювали з м’ячем.

В перерві сказав команді, що ми повинні додати у швидкості, в агресії. Лише тоді в нас з’являться моменти і ми зможемо забити. Так і сталося. Провели атаку через фланг і забили прекрасний гол. Потім одразу випустили свіжих футболістів. Хоча, заміни були заплановані ще до голу. Дуже хотіли виграти цей матч.

Потім пішов відкритий футбол. Рух атакував. Ми також мали моменти. На жаль, отримали прикрий пенальті у свої ворота. Вважаю, це помилка арбітра. Переглядав повтор і не побачив там порушення. Суддя просто зреагував на крик. Як можна ставити такі пенальті? Я сказав арбітрам, що їм ще вчитися і вчитися, аби судити якісно. Досвідчені арбітри не мають права на такі помилки.

Осад залишився після такого арбітражу. В нас відібрали два очки.

Сергій Шестаков? Так, він сьогодні підміняв дискваліфікованого Нємчанінова. Відіграв прекрасно. На жаль, в нас мало гравців, які можуть вийти на заміну і посилити гру. Хотілося б більшої конкуренції. Президент про це знає. Хотілося б взимку підсилити 2-3 позиції.

Підсумовуючи увесь рік – він був прекрасним для нас. І у Першій лізі, і в УПЛ. Ми здобули чимало очок. Рухаємося далі.