СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 11:50

Тривають пошуки жительки Вараського району, яка пішла по горобину та заблукала

Нагадаємо, другого листопада, близько 22 години до поліції звернулася 31-річна жителька села Воронки, колишнього Володимирецького району, що о дев’ятій ранку пішла в ліс 53-річна матір та не повернулася.

Боровик Олена Африківна, 1968 року народження, зріст орієнтовно 155 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся темне із сивиною.

Була одягнена в чорний плащ, чорні штани та зелені гумові чоботи. Відомо, що жінка живе неподалік лісу, а ходила туди майже щодня.

На розшук жінки орієнтований особовий склад відділення поліції №1 (смт Володимирець) Вараського РВП. Поліцейські рятувальники, лісівники та небайдужі мешканці прочісували ліс та оглядали місцевість неподалік села Воронки, втім поки розшукові заходи результату не дали.

Завтра, 30 листопада, розпочинається спеціальна операція для встановлення місця перебування зниклої: поліцейські, кінологи, рятувальники, лісівники за допомогою спеціальної техніки прочісуватимуть місцевість, аби розшукати жінку. Також усі бажаючі можуть долучитися та допомогти правоохоронцям.

Збір пошукової групи відбудеться о 08:00 біля будівлі ВП №1 (смт Володимирець), що по вулиці Грушевського, 33.
Якщо комусь відома будь-яка інформація про можливе місцеперебування зниклої, негайно повідомити до поліції за номером телефону 068-853-53-91 або на спецілінію «102».