СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 12:05

Кого на Рівненщині перевірятиме Управління держпраці у 2022 році

Державна регуляторна служба оприлюднила План здійснення комплексних заходів державного нагляду органів державного нагляду (контролю) на 2022 рік.

До Плану включено 395 заходів , що будуть проведені у 2022 році Управлінням Держпраці у Рвненській області у сферах промислової безпеки, охорони праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієни праці; додержання законодавства про працю;зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю; геологічного вивчення надр, їх використання та охорона, а також використання і переробка мінеральної сировини (державний гірничий нагляд).

Згідно з Порядком здійснення комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) такі заходи здійснюються відповідно до плану, який затверджується наказом ДРС та оприлюднюється на її офіційному веб-сайті не пізніше 15 листопада року, що передує плановому.

Комплексні заходи здійснюються органами державного нагляду (контролю) відповідно до Закону № 877. Строк здійснення комплексного заходу не може перевищувати десяти робочих днів, а щодо суб’єктів мікро-, малого підприємництва – п’яти робочих днів.

Ознайомитись з Планом комплексних перевірок можна за посиланням https://cutt.ly/TTz7Rnt.