СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:55

У Рівненській ОДА провели нараду за результатами командно-штабних навчань

За результатами командно-штабних навчань з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту області перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін провів нараду. До участі долучилися представники ГУ ДСНС України у Рівненській області та департаменту цивільного захисту та охорони здоров‘я населення ОДА.

«За результатами навчання ми визначили ступінь готовності органів управління та сил цивільного захисту до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Нагадаю, відпрацьовувалася загроза виникнення надзвичайних ситуацій. Тому важливо посилити координацію усіх служб, що входять у територіальну підсистему, оновити плани роботи», – зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Під час наради обговорили відпрацювання питань приведення органів управління і сил цивільного захисту у вищі ступені готовності. Також йшлося про спроможність територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення і чергових, диспетчерських служб з доведення сигналів до визначених посадових осіб.