СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 11:41

У Вараші діятиме пільговий проїзд для школярів

Учора, 10 листопада відбулося засідання Комісії з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики Вараської міської ради.

Депутати розглянули проєкти рішень щодо затвердження структури Вараського міського центру соціальних служб, внесення змін до комплексної програми благоустрою та розвитку комунального господарства Вараської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, внесення змін до програми забезпечення житлом учасників антитерористичної операції, операції, об’єднаних сил, членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС на 2021-2025 роки, затвердження плану діяльності Вараської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік, внесення змін програми розвитку малого і середнього підприємництва Вараської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, зміни до бюджету Вараської громади на 2021 рік, а також низку листів від головних розпорядників бюджетних коштів.

Члени комісії підтримали проєкт рішення щодо компенсації пільгового проїзду для школярів Вараської громади у навчальний період.

Більшість питань порядку денного, розглянуті депутатами, були спрямовані на доопрацювання. Також, більшість листів від головних розпорядників бюджетних коштів щодо виділення та/чи перерозподіл бюджетних призначень на 2021 рік були підтримані та включені до проєкту рішення щодо змін до бюджету Вараської громади на 2021 рік, котрий депутати розглядатимуть під час сесійного засідання 12 листопада.