СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 2:30

Турок, який до смерті забив рівнянку каже, що вбивати кохану не хотів

За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури 11 листопада обрано запобіжний захід 48-річному громадянину Туреччини, якого підозрюють в умисному вбивстві рівнянки (ч. 1 ст. 115 КК України).

Так, рішенням Рівненського міського суду підозрюваний найближчі 60 діб проведе під вартою, без визначення розміру застави.

Нагадаємо, другого листопада в одній із орендованих квартир обласного центру власниця помешкання виявила труп 38-річної рівнянки. Правоохоронці встановили, що квартиру загибла винаймала для знайомого іноземця, якому приходила допомагати по господарству, і який після вбивства зник.

Правоохоронці, за погодженням із Рівненською окружною прокуратурою йому заочно повідомили про підозру та оголосили у державний розшук.

В ході оперативно-розшукових заходів, до яких залучили оперативників ГУНП Рівненської та кількох сусідніх областей, і які координувала прокуратура, «по слідах» злочинця «йшли» кілька днів і таки встановили його маршруту та з’ясували, що він повернувся до Рівного, де підозрюваного і затримали 10 листопада біля залізничного вокзалу.

За словами іноземця вбивати кохану він не хотів, а тілесні ушкодження наніс в ході сварки на ґрунті ревнощів.

Досудове розслідування проводять слідчі СВ Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Примітка: Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні  злочину і не може бути піддана кримінальному  покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.