СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 19:58

Під варту у залі суду взяли громадянина Туреччини за умисне вбивство рівнянки

Сьогодні, 11 листопада, міський суд задовольнив клопотання слідчого Рівненського районного управління поліції та обрав підозрюваному у скоєнні особливо тяжкого злочину запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, другого листопада в одній із орендованих квартир обласного центру було виявлене закривавлене тіло 38-річної рівнянки, до умисного вбивства якої виявився причетним громадянин Туреччини. За погодженням із Рівненською окружною прокуратурою йому заочно повідомили про підозру та оголосили у державний розшук.

Затримали 48-річного іноземця напередодні на залізничному вокзалі у Рівному. Встановити його місце знаходження вдалося завдяки чіткій взаємодії працівників карного розшуку Рівненщини, Львівщини, Житомирщини із поліцейськими інших оперативних підрозділів і слідчих.

На період досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, він перебуватиме у слідчому ізоляторі. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.