СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 10:15

Учні рівненських шкіл повернуться за парти з 15 листопада

Сьогодні,  5 листопада у Рівному провели засідання комісії ТЕБ та НС під час якого підтримали наступні рішення щодо організації навчального процесу у міській громаді:

З понеділка відновлюється очне навчання для молодшої школи. Мова йде про учнів 1-4 класів, які вже з понеділка повернуться за парти.

Старша школа – учні 5-11 класів будуть навчатися впродовж наступного тижня дистанційно. За інформацією головного санітарного лікаря області Романа Сафонова таке рішення є логічним та виправданим, адже учні молодшої школи переносять хворобу в легкій формі та загалом серед нових випадків діти складають не великий відсоток. Основна вимога для вчителів не ухилятися від вакцинації.

“За тиждень ми переглянемо це рішення щодо старшої школи, якщо пройде пік хвороби та ситуація стабілізується, то з 15 листопада маємо шанс відновити очне навчання і для старшої школи”, – йдеться у повідомленні міської ради.

Дитячі садочки працюють в звичному режимі. РНРЦ “Особлива дитина” працює в очному режимі.

Щодо позашкільних навчальних закладів та гуртків, то вони можуть працювати за умови, якщо сто відсотків працівників мають «зелений» сертифікат вакцинації.