СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:07

Як працюватимуть ЦОПи ГУ ДПС у Рівненській області в умовах зони «червоного» рівня епідемічної небезпеки

У зв’язку з переходом Рівненщини до зони «червоного» рівня епідемічної небезпеки ГУ ДПС у Рівненській області рекомендує звертатись до центрів обслуговування платників лише для надання невідкладних послуг та у випадках, коли їх не можна отримати дистанційно.

Більшість податкових сервісів можна отримати за допомогою Електронного кабінету  https://cabinet.tax.gov.ua/.

Для відвідувачів ЦОП встановлено наступні обмеження:

– кількість осіб, які перебувають в ЦОП – не більше 2 відвідувачів на одне робоче місце з дотриманням дистанції в 1,5 метра між присутніми;

– обов’язкова наявність одягнених засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот;

– до приміщень не допускаються особи з ознаками респіраторного захворювання, підвищеною температурою.

Передбачена можливість попереднього запису відвідувачів ЦОП на прийом за телефонами, вказаними на сайті ГУ ДПС у Рівненській області  в розділі «Центри обслуговування платників» https://rv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda  або в Електронному кабінеті в розділі «Контакти» https://cabinet.tax.gov.ua/contacts .

В той же час робота центрів обслуговування платників Рівненщини триває за графіком з 08 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., в п’ятницю з 08 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв., з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв. та з технічними перервами –15 хвилин кожні дві години.