СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 14:30

Колишній секретар Костопільської міськради виступив проти вакцинації від COVID-19

На фото - виконуючий обов'язки міського голови Давид Дідух

Екс-секретар Костопільської міської ради від партії “Європейська Солідарність” Давид Дідух категорично відмовляється вакцинуватися від COVID-19.

Таку позицію депутат висловив у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

“Я не вакцинуюсь і це мій вибір. В жодному разі не осуджую тих хто це робить, та не осуджую й тих хто не робить, це особистий вибір кожного”, – зазначив Дідух.

Водночас депутат звинуватив медиків Костопільської громади у тому, що вони продають сертифікати про вакцинацію від коронавірусу. При цьому, не назвавши жодно прізвища медика, який робить такий злочин.

“В мене як в депутата міської ради є дуже багато запитань до керівників мед закладів нашої громади стосовно того, як так стається що дуже велика частина людей, які ніколи не вакцинувалися, та разом з тим мають сертифікати про вакцинацію?! Невже ви думаєте що нікому невідомо про те що ви робите? Чи заробивши на цьому чималі суми коштів, вважаєте що вам це так просто минеться? Не хотілося б озвучувати імена керівників”, – додав Давид Дідух.

Нагадаємо, у серпні цього року депутати Костопільської міськради відправили у відставку Давида Дідуха, з посади секретаря міської ради. Мотивували своє рішення міські обранці тим, що секретар неналежно виконував свої обов’язки.