СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 20:42

Викрав авто і спричинив ДТП: на Рівненщині п’яний чоловік в’їхав у стіну (+ФОТО)

У Вараші затримали керманича, який в стані сп’яніння здійснив ДТП на викраденому автомобілі.

Про це повідомляє ГУ НП у Рівненські області.

Відомо, що зупинили викрадача автомобіля учора вночі, 28 жовтня через те, що він порушив правила дорожнього руху та їхав без увімкнених фар. Однак, вимоги поліцейських зловмисник проігнорував і почав втікати від них, знову ж таки порушуючи ПДР.

Уже на одній із вулиць на мікрорайоні Будівельників горе-“водій” не впорався із керуванням та врізався у гараж.

Виявилося, що викрадач керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські склали на 39-річного зловмисника два протоколи (за скоєння ДТП і керування у нетверезому стані), а також винесли постанови за порушення правил дорожнього руху. Крім того, автомобіль відібрали та помістили на території поліцейського відділку.

Наступного ранку про викрадення автомобіля “Renault Scenik” заявила його власниця, жителька Вараша, яка залишилися на ніч транспортний засіб поблизу свого будинку. Після того, як жінка побачила у якому стані перебуває її легковик після нічних пригод, вона була шокована.

Відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом. Викрадача авто затримано, він наразі перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про його арешт.

За скоєний злочин 39-річному зловмиснику загрожує до 5-ти років позбавлення волі.