СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 11:48

“Кардинал Рівнестандарт” мінімально поступився чемпіонам України

“Кардинал Рівнестандарт”, провівши дуже достойний матч, мінімально поступився чемпіонам України. 
“Ураган” (Івано-Франківськ) – “Кардинал Рівнестандарт” (Рівне) – 2:1 (2:1)
чемпіонат України з футзалу, PariMatch Екстра-ліга, 7 тур
15 жовтня 2021 року, Івано-Франківськ, манеж КФВ
Арбітри: Олександр Білащенко (Чернігів), Олександр Плахов (Чернівці), Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)​
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)​
Спостерігач арбітражу: Олексій Банасько (Фастів)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)
“Ураган”: Левандівський – Мик.Грицина, Радевич, Фаренюк, Масевич – Коваль, Шеремета, Швед, Абакшин – Онуфрак, Завертаний, Дичук, Ткачук. Запасний: Гуйван.
Головний тренер: Максим Павленко.
“Кардинал Рівнестандарт”: Бакінський – Волянюк, Фетько, Горпинич, Скибчик – Новак, Кручок, Басич, Кравчук – Бондар. Запасні: Дяченко, Мартиненко, Панкратій.
Головний тренер: Олександр Бондар.
Голи: Швед (12), Шеремета (20) – Волянюк (12).
Попередження: Коваль (23), Радевич (28).
У матчі проти чемпіона України головний тренер нашої команди Олександр Бондар знову зіткнувся з кадровими проблемами. Через відсутність Максима Малиновського і Дмитра Рибіцького рівняни навіть не змогли повністю заповнити заявку на гру.
Втім, саме гості солідніше розпочали звітний поєдинок. Увесь перший тайм “Кардинал Рівнестандарт” грав на рівних із “Ураганом”. І навіть вів у рахунку.
Спершу удар Сергія Кравчука прийшовся у стійку воріт Тараса Левандівського. Потім Михайло Волянюк, отримавши м’яча на своїй половині майданчика, ефектно змістився з правого флангу на лівий і потужно пробив лівою у верхній кут воріт – 0:1!
Щоправда, рівняни одразу ж пропустили. Мар’яну Шведу вдався ідеально точний діагональний удар у дальній кут – 1:1.
Закономірним результатом першого тайму була б нічия. Але по-іншому думав Руслан Шеремета. За сорок секунд до сирени він наважився на удар з доволі гострого кута. М’яч пролетів під Іллею Бакінським – 2:1.
По перерві класний шанс зрівняти рахунок міг Дмитро Скибчик. М’яча з лінії воріт “Урагану” після його гарматного удару вибив Завертаний!
Потому обидві команди мали ще моменти. Але прекрасно діяли обидва голкіпери. Заключні півтори хвилини матчу рівняни провели у чисельній більшості. Вийшов на майданчик навіть Олександр Бондар. Але рахунок гри не змінився.