СЬОГОДНІ: Вівторок, 19.03.2024, 10:43

Колишній голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко отримав орден від митрополита Епіфанія

Православна Церква України нагородила орденом святителя і чудотворця Миколая колишнього голову Рівненської ОДА, засновника компанії “Сталь-М” Олексія Муляренка.

Вручення відзнаки відбулося сьогодні, 14 жовтня під час святкового Богослужіння у Свято-Покровському кафедральному соборі міста Рівне. Від імені предстоятеля ПЦУ, митрополита Епіфанія нагороду Олексію Муляренку вручив архієпископ Рівненський та Острозький, владика Іларіон.

Додамо, що орден святителя і чудотворця Миколая вручається за відродження духовності в Україні, відданість ідеалам добра та значний внесок у суспільне благо.

“Для мене це не просто нагорода, це стимул надалі працювати та виконувати добрі справи. Щиросердно дякую Блаженнішому Митрополиту Епіфанію та Преосвященнішому Владиці Іларіону й зичу Вам міцного здоров’я та радості. Ви робите багато для духовного відродження Рівненщини та України, словом своїм Ви надихаєте людей на звершення в ім’я миру і злагоди! Слава Ісусу Христу! Слава Україні!”, – прокоментував отримання високої церковної відзнаки Олексій Муляренко.