СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 3:42

Національна поліція Рівненщини опублікувала список актуальних вакансій

В ГУНП в Рівненській області розпочались конкурси на службу в поліцію на  вакантні посади молодшого та середнього складу поліції, а саме: 

  • 3 посади поліцейських сектору реагування патрульної поліції ГУНП в Рівненській області (смт. Зарічне, смт. Млинів, м. Костопіль);
  • 2 посади поліцейських роти конвойної служби ГУНП в Рівненській області (м. Рівне, м. Дубно);
  • 6 посад роти поліції особливого призначення ГУНП в Рівненській області;
  • 7 посад дільничних офіцерів поліції ГУНП в Рівненській області (м. Вараш, смт. Володимирець, м. Березне, м. Здолбунів, смт. Рокитне);
  • 5 посад інспекторів сектору реагування патрульної поліції ГУНП в Рівненській області (м. Вараш, м. Березне, м. Корець, смт. Рокитне).

Електронна реєстрація на офіційному веб-сайті Національної поліції України або Головного управління Національної поліції в Рівненській області (розділ «Вакансії») на вказані посади та прийом документів триває по 02.11.2021. На посади дільничних офіцерів поліції та інспекторів секторів реагування патрульної поліції обов’язкова подача сертифікату з укрмови.

За додатковою інформацією потрібно звертатися до працівників сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських УКЗ ГУНП в Рівненській області особисто (м. Рівне, вул. М.Хвильового, 2, каб. № 38) або за телефонами (679-789, 067-362-40-80, 050-425-60-12).