СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 21:37

У Рівному чоловік насмерть побив безхатька

Підозрюваному, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів тепер загрожує черговий строк — 10 років позбавлення волі.

На спецлінію 102 близько 17 години 26 серпня надійшло повідомлення, що у Рівному на Меморіалі Слави виявлено чоловіка без ознак життя. Проведеними розшуковими заходами та поширеною в ЗМІ інформацією встановити його особу поки не вдалося.

Натомість, оперативники Рівненського районного управління встановили зловмисника. Ним виявився 48-річний уродженець колишнього Гощанського району, який близько року тому звільнився з місць позбавлення волі та постійного місця проживання не має.

Відомо, що в день злочину на Меморіалі Слави останній разом із подругою та малознайомим чоловіком розпивали спиртне. Приревнувавши до своєї пасії товариша по чарці, чоловік наніс йому декілька ударів по обличчю та ногою в груди. Злякавшись відповідальності за свої дії, — втекли.

Відповідно до висновку експерта причиною смерті невстановленого чоловіка є множинні переломи ребер, перелом грудини, наростаюча легенево-серцева недостатність та травматичний шок.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, 30 вересня 44-річному зловмиснику слідчі Рівненського районного управління повідомили про підозру. Того ж дня суд обрав йому міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.

Усім, кому відома будь-яка інформація щодо особи померлого, прохання повідомити до поліції за контактним номером телефону 068-067-55-68 або на спецлінію 102.