СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 9:16

В Рівному мешканці ОСББ можуть у розстрочку замовити ремонт у власному будинку

Зовсім недавно на ринку ЖКХ у Рівному з’явилася виключно нова послуга для ОСББ, така як ремонт багатоповерхівок у розстрочку. 

Практично весь житловий фонд потребує виконання капремонту: заміна внутрішньобудинкових мереж та конструктивних елементів, оновлення покрівель та під’їздів тощо. Та тут кожен співвласник зіштовхується з наболілим питанням: де взяти кошти на виконання ремонтних робіт? З такими проблемами бідкаються й ті мешканці, де наче з утворенням ОСББ справи повинні піти в гору. Та на це потрібен час, який допоможе мешканцям поступово накопичити кошти на будинку.

Керуюча компанія “Будсервіс” у Рівному пропонує не чекати поки на балансі будинку з’являться необхідні кошти! Тому розробила інвестиційну програму спеціально для ОСББ. Такий формат взаємодії між управлінцями та ОСББ новий в Україні.

“Наша команда вирішила запропонувати мешканцям ОСББ зовсім новий на ринку ЖКГ підхід – інвестиційний договір. Так, фахівці керуючої компанії виконують замовлені ремонтні роботи, а мешканці отримавши розстрочку, розраховуються за надані послуги впродовж 12 місяців без відсотків, – ділиться Тарас Ромчук, директор КК “Будсервіс”. – Уявіть ситуацію: ви створили ОСББ (або ж воно не давно функціонує),  впродовж 35-40 років капітальних ремонтних робіт в ньому не виконувалось. А терміново  необхідно, наприклад,  виконати ремонт системи каналізації, оскільки виникає аварія за аварією. Це завдає незручностей та створює дискомфорт мешканцям. Крім того, послуги аварійки, яка регулярно приїздить на виклики потрібно додатково оплачувати. Це тільки я привів один приклад, а будинок – це цілісний організм, в якому щодня виникають проблеми. З такими запитами коштів точно не зекономиш, а омріяний ремонт будете відкладати в довгий ящик”.

Отримати детальну інформацію можна за номером телефону: 067 400 64 75.