СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 1:46

Рівненську компанію “Сталь-М” презентували на бізнес-форумі у Києві

Днями, в Києві у рамках роботи Конфедерації будівельників України відбувся перший бізнес-форум.

Під час заходу прозвучало багато цікавої аналітики будівельного ринку, пройшли презентації компаній – нових членів КБУ, ну і звісно відбулося неформальне спілкування, яке зазвичай є гарною можливістю для пошуку нових ідей, можливостей та партнерів.

Здобутки та можливості компанії «Сталь-М» для учасників форуму презентував її засновник Олексій Муляренко.

“В умовах швидко зростаючого будівельного сектору України на сьогоднішній день при прийнятті рішень на перше місце виходять репутація, досвід та якість. Наша компанія ось уже протягом 20-років діяльності  намагається відповідати усім цим критеріям”, – зазначив під час презентації Олексій Муляренко.

Нагадаємо, що компанія “Сталь-М” є одним із лідерів на ринку вхідних дверей України. Завдяки великим темпам розвитку, впровадженню сучасного високотехнологічного обладнання, конструкторських та організаційних рішень на всіх стадіях виробництва, впровадження системи якості ISO, використання виключно якісних матеріалів та комплектуючих для виготовлення всіх видів продукції, «Сталь-М» є найпотужнішим виробником у західному регіоні нашої країни.

Конфедерація будівельників України (КБУ) – найбільше профільне об’єднання українського бізнесу, що відстоює інтереси будівельної галузі та гравців ринку, орієнтоване на європейські цінності й стандарти та створює привабливе бізнес-середовище та до якого входять понад 700 холдингових будівельних компаній і професійних об’єднань.

За роки існування КБУ стала відомою та впливовою організацією, яка має свої представництва в усіх регіонах України.