СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 17:09

У Рівнераді виступили проти підвищення тарифів для населення

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян виступив категорично проти підвищення тарифів для мешканців громади. 

Про це він написав у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

“Найбільша проблема, яка стоїть сьогодні перед нами, як перед представниками громади міста, це питання підвищення тарифів для населення. Виконуючи обов’язки міського голови, я зібрав уже кілька нарад з цього приводу зі спеціалістами наших управлінь, щоб ознайомитися структурою тарифу, який пропонується на затвердження. Я хочу відповідально заявити, що я ПРОТИ такого підвищення тарифів.

Те, що зараз пропонується на затвердження виконкому просто не припустимо, і я не уявляю, як люди будуть це оплачувати і що, власне, залишиться їм на життя, після оплати рахунків”, – зазначив Шакирзян.

Нагадаємо, із ініціативою підняття тарифів тепло та гарячу воду виступив міський голова Рівного Олександр Третяк, який зареєстрував відповідний проект рішення міськвиконкому. Відповідно до документу, тарифи пропонується підняти удвічі, а для деяких категорій населення – утричі.

“Вважаю правильним влаштувати публічні слухання з цього питання у форматі депутатського дня. Хочу запросити всіх причетних, зокрема депутатів Рівненської міської ради, адже це наша з вами спільна відповідальність перед нашою громадою”, – додав Секретар Рівнеради.

Депутатський день заплановано у наступний вівторок 28 вересня, о 10.00 годині у сесійній залі.