СЬОГОДНІ: Вівторок, 19.03.2024, 8:21

На Рівненщині сталася ДТП за участі вантажівки та службового автомобіля поліції

Повідомлення про автопригоду на трасі «Київ-Чоп» у селі Крупець Дубенського району за участі працівників поліції надійшло на спецлінію 102 сьогодні, 18 вересня, близько 12:30.

Унаслідок зіткнення службового автомобіля «Toyota Prius» із вантажівкою «Volvo» двох інспекторів сектору реагування патрульної поліції доставили до лікарні.

На місце події виїхало керівництво та працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 (м. Радивилів), Дубенського районного відділу, працівники управління внутрішньої безпеки в Рівненській області, прокуратури та рятувальники.

Попередньо поліцейські з’ясували, що під час несення служби екіпаж СРПП отримав орієнтування на водія, який імовірно перебував за кермом у стані сп’яніння, та рухався службовим авто із увімкненими проблисковими маячками автодорогою «Київ-Чоп» у напрямку Рівного.

На заокругленій ділянці дороги сталося зіткнення із напівпричепом попутної вантажівки, що їхала правою смугою та частково виїхала на ліву, якою рухалося авто поліцейських. Від удару вантажівку розвернуло та вона врізалася у відбійник.

Унаслідок ДТП двох поліцейських, 28-ми та 29-ти років, із тілесними ушкодженнями госпіталізували. У них попередньо діагностували забої та травми різних частин тіла. Наразі вони проходитимуть додаткове обстеження. 44-річний кермувальник «Volvo», сарненчанин, не постраждав.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відділення поліції № 2 (м. Радивилів) внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження скеровуватимуться за підслідністю до Державного бюро розслідувань.

За результатами огляду на стан сп’яніння обоє водіїв були тверезі. Транспортні засоби вилучені.