СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 14:51

Поліцейські Рівненщини обмінялися досвідом роботи із колегами з Канади

Сьогодні, 17 вересня, у поліцейських превентивного блоку завершились чотириденні навчання, проведені представниками канадської поліцейської місії в Україні. Сертифікати міжнародного класу отримали 24 правоохоронці.

У тренінгу взяли участь поліцейські офіцери громад, дільничні офіцери поліції та керівники секторів реагування патрульної поліції територіальних підрозділів ГУНП в Рівненській області. Упродовж курсу поліцейські вдосконалювали свої знання та обмінювалися досвідом із іноземними партнерами на теми «Взаємодії поліції та громади», «Лідерства для керівників».

«Це ще один крок до вдосконалення нашої роботи, підкреслив начальник поліції області Олексій Камишанський. — Ми завжди охоче співпрацюємо із закордонними колегами та переймаємо їх досвід, аби якісніше надавати поліцейські послуги та завойовувати довіру громадян».

В свою чергу, закордонні колеги наголосили, що поліції Рівненщини є ким пишатися, оскільки наші працівники справжні професіонали в своїй діяльності. Крім того, зазначили, що і для себе почерпнули багато нового та в свою чергу передадуть новий досвід поліцейським Канади.

По завершенню тренінгу його учасники отримали сертифікати міжнародного зразка, а набуті знання відправилися впроваджувати на практиці.