СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 19:00

Поблизу Рівного відбудеться фестиваль водного туризму

17-19 вересня неподалік Рівного на березі р. Горинь поблизу с. Олександрія пройде «Фестиваль водного туризму». Щорічно тут збирається молодь і всі охочі, що полюбляють активний відпочинок на природі, зокрема водний туризм.

Фестиваль народився в далекому 2013 році за ініціативи туриста-водніка Оліферука Івана Федоровича за сприяння Громадської організації «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» та без перерв відбувається уже 9 років.

Цьогоріч водна програма «Фестивалю» з водного туризму» включатиме змагання на дистанції «слалом» та «естафета» на наступних плавзасобах – байдарка, катамаран. Окремим видом змагань будуть перегони на вправність на SUP-бордах, це новий але вже популярний вид водного відпочинку.

Учасники та гості «Фестивалю» матимуть змогу активно відпочити, взявши участь у вільних активітетах: тематичних майстер класах з різних видів туризму та спорту (нічному орієнтуванню, стрільбі з пневматичної зброї, страйкболу, наданню першої медичної допомоги) та перевірити свою вправність на канатній переправі (слеклайні) та низці інших розваг від наших партнерів.

В цьому році гостями фестивалю стануть представники Ювенальної превенції ГУ Національної поліції в Рівненській області та інструктори Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій у Рівненській області, які приготували цікаві розповіді та інструктажі в ігровій формі учасникам нашого заходу.

Мета фестивалю – плекання в колі молоді здорового способу життя та різних видів активного відпочинку.

Детальна інформація та реєстрація за посиланням: https://forms.gle/7CDzfJtie5hJwrZh8