СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 9:16

У Рівному оновили понад 10 кілометрів електромереж

На виконання інвестиційної програми ПрАТ «Рівнеобленерго» на 2021 рік у м. Рівне завершується реконструкція повітряних ліній 0,4 кВ від ТП-148, ТП-219 та ТП-300.

Загальна протяжність реконструйованих мереж перевищує 10 км. Реконструкцією було передбачено заміну електроопор, технічне переоснащення ПЛ-0,4 кВ самоутримним ізольованим проводом.

Внаслідок проведених робіт надійним електропостачанням будуть забезпечені тисячі мешканців вулиць Гостинна, Приозерна, Озерна, Журавлина, Досвітня, Барвиста, Дачна, Гребельна, Відрядна, Свєшнікова, Трипільська, Зелена, Надвірна, Прилужна, Серпанкова, Фруктова, Т.Добровольців, Весняна, Корнинська, П.Скоропадського, Чеська, Чорновола, пров.Весняний. А також мешканці мікрорайону поблизу ЗОШ № 18, зокрема вулиць Вербицького, Жуковського, Кременецької, Осипова, Карпінського, Дарвіна, Веделя, Самокша, Відінської.

Планується, що ці та інші роботи з будівництва, модернізації та реконструкції електричних мереж та обладнання передбачені на 2021 рік інвестпрограмою, затвердженою НКРЕКП, будуть повністю завершені до 1 жовтня 2021 року.

Загалом цьогоріч у Рівненській області, згідно з інвестпрограмою, буде реконструйовано понад 130 км ПЛ-0,4 кВ в усіх районах електричних мереж. Це на понад 40 км більше, аніж у 2020 році.

«Наша мета – модернізувати мережі та електрообладнання Рівненщини для зменшення аварійності та підвищення комфорту мешканців області», – зауважив Голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Невмержицький С.М.