СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 21:39

20 серпня відбудеться одинадцята сесія Вараської міської ради

235 питань планують розглянути депутати Вараської міської ради під час одинадцятої сесії. Левова частка питань – “земельні”.

Певно, найважливішим для нашої громади у порядку денному є питання про звернення Вараської міської ради щодо відновлення пільг по оплаті за спожиту електроенергію мешканцям, котрі проживають на території зони спостереження атомних електростанцій.

Також депутати розглянуть 20 серпня і проєкт рішення щодо проведення конкурсу на посаду керівника Мульчицького ліцею Вараської міської ради – попередній конкурс не відбувся через відсутність кандидатур.

Одним із необхідних із проєктів рішень для створення правильної інфраструктури нашої громади є затвердження генеральних планів з планом зонування територій. На жаль, у шести населених пунктах нині відсутні генеральні плани територій, що перешкоджає розробці комплексного плану розвитку громади. Уже розроблено генеральний план с. Кругле, затвердити його і запропоновано депутатам під час сесії.

Розглянуть депутати і проєкт рішення щодо затвердження Порядку здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, які перевозяться автомобільним транспортом загального користування за рахунок коштів міського бюджету.

Також у порядку денному питання щодо внесення змін до установчих документів підрозділів Вараської міської ради, внесення змін до цільових програм, затвердження структури виконавчих органів Вараської міської ради, загальної чисельності працівників апарату управління, погодження проєкту Меморандуму про співпрацю між Вараською міською радою, Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) та громадською організацією “Атланти”, безоплатній передачі майна від одного комунального підприємства до іншого тощо.