СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 14:03

Гончаренко центр Рівне відсвяткував свій перший ювілей (+ФОТО)

Гончаренко центр Рівне відсвяткував свій перший ювілей – півріччя існування простору! На торжество у парк Молоді (Лебединка) прийшли як постійні відвідувачі закладу, так і ті, хто почув про нього вперше із соцмереж. 

Малюнки на асфальті, виготовлення кольорового піску для декоративних свічників, творчі майстер-класи зі створення картин із сипучих матеріалів (рис, пшоно тощо) – усе це чекало на наймолодших відвідувачів заходу. Практикум з англійської для підлітків, а також практичний курс з ейдетики, який продемонстрував, як покращити пам’ять – ці програми, що успішно викладаються у Гончаренко центрі, також були представлені на святі. 

“Я прийшла в Гончаренко центр вивчати англійську. По-перше, не вірилося, що все безкоштовно, а по-друге – що безкоштовне може бути настільки якісним. Тепер я ходжу майже на все, що простір проводить! Було б у мене більше часу, я б ще й на фінансову грамотність пішла!” – зізнається постійна відвідувачка простору Марія. 

Засновник мережі Олексій Гончаренко прийшов на свято разом з Олександром Ірванцем. Письменник давно співпрацює з осередком у Рівному – тут він прочитав серію лекцій “Як я це бачу. Історія найновішої української літератури”. Тож він був присутнім не просто як гість, а як людина, що має вплив на культурну програму Гончаренко центру Рівне. 

“Центр у Рівному був одним із перших у нашій мережі, тому сьогодні я маю честь відсвяткувати першу знакову дату разом, – зазначив Олексій Гончаренко під час події. – За ці 6 місяців ми встигли дуже багато. Провели 392 заходи, 56 освітніх курсів. Наш простір загалом відвідали більше трьох тисяч рівнян. Ми продовжуємо розвивати наші центри та доводити, що якісна освіта має бути доступною скрізь в Україні, бо це запорука нашого спільного успіху!” 

Закінчилося свято великим шоу фокусів та екскурсією алеєю Кованих скульптур.