СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:18

Дитина сама подзвонила в поліцію: у Кривому Розі вітчим посадив 7-річного хлопчика на ланцюг

Сьогодні, 23 липня дитина викликала поліцію до приватного будинку на вулиці Вітчизняна, що у Металургійному районі. Семирічний хлопчик розповів, що вітчим прив’язав металевим ланцюгом ногу хлопчика до труби та пішов на роботу.

30-тирічний вітчим прив’язав семирічного малого металевим ланцюгом до труби, зачинив одного у будинку та пішов на роботу. Налякана дитина поскаржилася, що ніжка болить, пече та посиніла. На місце події прибули правоохоронці та медики. Хлопчика разом з мамою забрали до райвідділку. На тілі дитини були синці, хлопчик знаходився у шоковому стані.

Відомо, що 31-річна жінка разом з 30-річним цивільним чоловіком проживає у будинку два роки. Сусіди стверджують, що хлопчик тікав щонайменше тричі до своєї бабусі. Під час спілкування з правоохоронцями хлопчик розповів, що вітчим постійно лупцює його, від побоїв його не може захистити навіть мама.

Зараз на чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Станом на 14:00 чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Йому погрожує покарання у вигляді обмеження або позбавленням волі строком до п’яти років.