СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:47

До Дня Незалежності України у Вараші відбудеться мистецький марафон

До 30-ї річниці Незалежності України Палац культури Рівненської АЕС організовує Мистецький марафон «30+ українських творів». Творчий захід передбачає виконання митцями-аматорами українських творів: поезії, прози, гумору, автентичного фольклору, естрадної пісні, грі на музичних інструментах, народного чи сучасного танцю тощо.

Культурно-мистецький захід має на меті показати різноманітність українського репертуару та різножанровість творчих клубних формувань ПК РАЕС, талановитих мешканців й гостей міста-супутника та населених пунктів регіону розташування електростанції.

Для участі необхідно до 18 серпня подати в Палац культури заявки із вказівкою ПІБ/назви та складу колективу, віку, місця роботи/навчання, телефону, жанру, автора та назви твору, а також надати запис фонограми (мінус) на зовнішньому електронному носії (флешці). Телефон координатора: 098 918 41 24.

Креативний івент відбудеться 20 серпня в рамках святкування ювілею Незалежності на прилеглій території Палацу культури. Старт о 10 годині. Засновником та організатором Марафону є ПК РАЕС за підтримки адміністрації та Первинної профспілкової організації електростанції, Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконкому Вараської міської ради.