СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 8:36

Темні вхідні двері в інтер’єрі (+ФОТО)

Більшість людей цінують в речах не тільки практичність, але і естетичні якості. Особливо, якщо це стосується тих предметів, які присутні в житлових приміщеннях. Не є винятком і вхідні двері у темних кольорах в інтер’єрі квартири, реальні фото подібних конструкцій показують, наскільки органічно вони вписуються в обстановку помешкання і розставляють акценти там, де вони необхідні.

У нашій сьогоднішній статті: підбираємо ідеальний тон полотна в ваш передпокій та розбираємо плюси і мінуси «темних» вхідних дверей.

Переваги

Люди встановлюють темні вхідні двері куди частіше за інших. Все тому що двері з такою обробкою:

Універсальні. Вони органічно виглядають з більшістю базових кольорів. Ви легко зможете підібрати відповідний відтінок полотна для свого інтер’єру.

Підходять під різні інтер’єрні стилі. Темні вхідні двері доповнять передпокій в стилі лофт, модерн, мінімалізм, хай-тек або контемпорарі.

Вхідні протипожежні двері компанії “Сталь-М” у житловому комплексі “Bridge Town”

Практичні. Якщо не хочете постійно хвилюватися про чистоту внутрішньої обробки, вибирайте двері з темним полотном, забруднення на такій поверхні будуть менш помітні.

Розставляють акценти. Темні двері на тлі світлої стіни виграшно підкреслять інші контрастні деталі інтер’єру.

Недоліки

Незважаючи на всі переваги, у вхідних дверей чорного, коричневого та сірого кольорів є і темна сторона. Поговоримо про недоліки темної обробки.

Приміщення може виглядати похмуро і похмуро. Якщо створення готичного інтер’єру не входить у ваші плани, збалансуйте темне полотно світлими стінами і хорошим освітленням.

Темні двері візуально зменшують передпокій. Але тільки якщо ви ставите їх в і без того крихітну кімнату з чорними стінами і підлогою. Контрастне поєднання ж, навпаки, додасть «повітря» тісному приміщенню.

На відміну від більш сильних забруднень, пилюка на темному полотні виглядає помітніше, ніж на білому. Однак досить невеликого вологого прибирання пару разів в тиждень, і пилюка вам не страшна.

Звичайно, у темних дверей є свої особливості, які варто враховувати. Але при грамотному плануванні інтер’єру і правильному догляді всі ці недоліки з легкістю сходять нанівець.

Відтінки темного

Щоб нові двері вписалися у передпокій як влиті, важливо заздалегідь підібрати відповідний колір полотна.

Чорні двері

Must have для вугільно-чорних або контрастних білих прихожих. Чорний колір – синонім солідності і елегантності. Ця обробка за дві секунди виведе вхідні двері на передній план, об’єднає полотно з іншими чорними акцентами в інтер’єрі, надаючи приміщенню закінчений вигляд.

Коричневі двері

Коричневі двері ідеальні як для квартир, так і для приватних будинків. Теплий деревний відтінок додасть затишок в атмосферу вашого передпокою. Поєднуйте полотна з обробкою під горіх, дуб або венге з бежевими, пісочним, оливковими стінами і підлогою в тон.

Коричневі двері компанії “Сталь-М” в інтер’єрі житлового комплексу на вулиці Грушевського

Темно-сірі двері

Темно-сірі вхідні двері – відмінне рішення для коридору в стилі хай-тек, модерн, мінімалізм або фьюжн. Оздоблення сховає дрібні подряпини і забруднення.

Кольорові двері

Набридли базові кольори? Вхідні двері глибоких насичених відтінків створені для сміливців, які не бояться незвичайних поєднань. Темно-зелені, сині і бордові полотна міксуйте з підлогою під дерево, світлими стінами і незвичайними меблями. Інстаграмний передпокій гарантовано.

Отже, резюмуємо. Темні вхідні двері – ваш варіант, якщо ви:

  • Не хочете постійно хвилюватися про чистоту обробки.
  • Любите контрастні деталі.
  • Не боїтеся яскравих сміливих поєднань.
  • Хочете, щоб вхідні двері виглядали розкішно і солідно.

Отже, якщо Ви вирішили придбати вхідні двері з темним оздобленням, то завжди можете звернутися за допомогою до спеціалістів відомої компанії “Сталь-М”, які професійно та якісно нададуть Вам консультації та допоможуть обрати найоптимальніший для Вас варіант.

Відвідайте фірмовий магазин компанії по вул. Соломії Крушельницької, 77 (навпроти Покровського собору). Тут завжди широкий вибір різноманітних вхідних дверей та комплектуючих до них.

Більше інформації на сайті: http://stal-m.ua

Звертайтесь +38 (096) 630 69 80 (Viber) або +38 (050) 905 32 32 або пишіть vzbut@stal-m.ua.