СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:49

Журналісти дізнались, як краще купити квартиру у Рівному

Нам стало цікаво, на що звертають увагу люди при виборі помешкань у новобудовах, а також яким чином забудовники дають зрозуміти своїм потенційним клієнтам, що житло, яке вони збудували дійсно якісне і жити в ньому буде комфортно, враховуючи, що зазвичай у квартирі на стадії продажу майже нічого крім штукатурки на стінах немає.

Цікаво, що серед різних відповідей, а також на переважній кількості об’єктів ми стикнулись з тим, що у питанні вибору важливим фактором стають бренди. Бренди забудовників, житлових комплексів, а також виробників будівельних матеріалів та комплектуючих.

У цій публікації ми спробуємо зробити свій аналіз через призму бренду одного із місцевих підприємств, продукцію якого можна зустріти на досить різних будівельних майданчиках.

Сьогодні, для прикладу ми візьмемо рівненського виробника вхідних дверей, компанію “Сталь-М”, яка вже багато років співпрацює із забудовниками – починаючи від котеджів та клубних будинків до масштабних житлових комплексів, щоразу підходячи до кожного проекту індивідуально.

“Рівненські новини” з’ясували основні переваги роботи із місцевим виробником, як з боку забудовників, так і з боку покупців нерухомості.

Щодо будівельних організацій то вони в першу чергу у кожному своєму постачальнику хочуть бачити надійного партнера, який швидко та вчасно виконує взяті на себе зобов’язання, може запропонувати якісний продукт, та звісно ж за хорошою ціною, і співпраця зі “Сталь-М” – не виняток. А окрім цього, як виявилося для забудовників є важливим великий досвід успішно реалізованих проектів та гарна репутація.

Люди, на різних об’єктах Рівного, які стали щасливими власниками житла у новобудовах і саме роблять у своїх помешканнях опоряджувальні роботи, зауважили нам декілька важливих на наш погляд речей, на які вони звернули увагу при купівлі житла.

По-перше. Під час вибору між забудовниками та конкретними будинками, де саме купувати свої нові квадратні метри житла, потенційні покупці, окрім місця розташування, вартості, іміджу забудовника, стадії готовності будівництва та планування звертають увагу на те, чим комплектується нова квартира (вікна, двері, газовий котел тощо) та якої якості ці комплектуючі. Звісно, у переважній більшості покупці не є експертами з будівельних матеріалів, і в першу чергу звертають увагу на впізнаваність брендів  і їх основні споживчі характеристики.

По-друге. Якщо те, що ми бачимо в помешканні справляє на нас позитивне враження і дає підстави зробити з побаченого висновок про високу якість цих виробів, то відповідно є підстави вважати, що і інші будівельні матеріали, інженерні мережі, конструкторські та проектні рішення тощо, навіть ті, які нам складно побачити, враховуючи скриті будівельні роботи, теж мають відповідну будівельну якість.

По-третє. Якщо говорити безпосередньо про вхідні двері “Сталь-М”, то їх точно не потрібно міняти, адже вони відразу мають гарну якість, хорошу тепло та звукоізоляцію із гарним захистом від стороннього проникнення.

Звісно, ми розуміємо, що при виборі свого нового помешкання покупцю потрібно враховувати безліч факторів, однак ми сподіваємось, що наведені нами орієнтири стануть для Вас надійними помічниками при прийнятті таких важливих рішень.