СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 10:49

Міністерство погодило проект реконструкції стадіону “Авангард” у Рівному

Міністерством молоді та спорту України погоджено проєкт «Реконструкція стадіону «Авангард» на вул. Замковій, 34 у м. Рівному».

Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій спільно з управлінням капітального будівництва, під керівництвом заступника міського голови Ігоря Кречкевича було здійснено підготовку та подано проєкт «Реконструкція стадіону «Авангард» на вул. Замковій, 34 у м. Рівному», для участі у конкурсному відборі інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2022 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Загальна кошторисна вартість проєкту складає 438562,439 тис. грн.

Командою складання та супроводу проєкту була проведена фахова підготовка інформаційної картки проєкту, що включає в себе детальний опис підготовки та проведення робіт, поетапну розробку бюджету, прогнозний аналіз та визначення показників результативності, формування пакету документів та реєстрацію проєкту на онлайн-платформі Державного фонду регіонального розвитку.

Одним із підготовчих етапів, який передує подачі проєкту на конкурсний відбір, є його оцінка Міністерством молоді та спорту України. З метою формування повного пакету документів, виконавчий комітет Рівненської міської ради, ГС «Рівненська обласна асоціація футболу» та Рівненська обласна федерація легкої атлетики звернулися з клопотанням до Міністерства молоді та спорту України щодо погодження проєкту «Реконструкція стадіону «Авангард» на вул. Замковій, 34 у м. Рівному» та його підтримки під час конкурсного відбору.

За результатами розгляду Міністерством молоді та спорту України проєкт виконавчого комітету Рівненської міської ради «Реконструкція стадіону «Авангард» на вул. Замковій, 34 у м. Рівному» отримав схвальну оцінку та був погоджений для подальшої участі у конкурсному відборі, що відкриває перспективи для його реалізації за рахунок коштів Фонду та успішної реконструкції стадіону «Авангард».