СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 13:43

“Верес” оголосив конкурс на будівництво футбольних полів

Комітет з питань закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ “РНК “ВЕРЕС” запрошує будівельні компанії взяти участь у конкурсі на будівництво футбольних полів на майбутній клубній базі.

Зважаючи на сьогоднішню перемогу НК Верес в ході торгів на аукціоні з продажу права оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту на вулиці Костромській у місті Рівному, ПАТ “РНК “ВЕРЕС” оголошує конкурс на побудову двох тренувальних полів з натуральним та штучним покриттям.

Бажаючі прийняти участь в конкурсі повинні ознайомитися та підтвердити можливість виконання наступних технічних характеристик футбольного поля зі штучним покриттям (дивіться за ПОСИЛАННЯМ).

Футбольне поле з натуральним покриттям має відповідати стандартному розміру та вимогам FIFA (технічні характеристики за ПОСИЛАННЯМ).

Заявка має містити:

1) заповнену анкету учасника – з вказанням повної назви юридичної особи, коду ЄДРПОУ, юридичної адреси, контактної інформації, уповноваженої особи та будь-якої іншої інформації, що може вплинути на результат конкурсу.

2) цінову пропозицію на побудову двох полів – окремо по кожному полю (ціни вказувати в гривнях з урахуванням ПДВ).

Після опрацювання та розгляду заявок Комітетом з питань закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ “РНК “Верес” у тижневий строк буде оголошено переможця конкурсу. Переможця буде визначено із врахуванням основного критерію – ціни, а також ділової репутації та гарантованих строків.

Прохання надсилати заявки на адресу partnership@nkveres.com з поміткою «на конкурс» до 19:00 05 липня включно.

За зазначеною адресою також можна отримати додаткову інформацію щодо проведення конкурсу.

У “Вересі” зауважують, що заявки, надіслані після вказаного терміну розглядатися не будуть.