СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 11:31

Сергій Подолін привітав дільничних офіцерів поліції із професійним святом

Щороку 18 червня дільничні офіцери поліції відзначають своє професійне свято. З цієї нагоди у Головному управлінні Національної поліції в Рівненській області відбулися урочистості.

Привітав дільничних перший  заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«Мужні, сильні, відповідальні і точно професіонали своєї справи. Щоденно ви знаходитесь на передовій та завжди допомагаєте людям. Ваша робота потребує самовіддачі, вміння розуміти складні життєві ситуації, соціальні конфлікти. Дякуємо вам за спокій, безпеку і правопорядок у нашому місті та області. Щиро бажаю вам вдячності від людей, гідної оцінки вашої роботи від держави, кар’єрного зростання, добробуту і злагоди в родинах», – звернувся до присутніх Сергій Подолін.

Професійну роботу працівників поліції також відзначили начальник Головного управління Національної поліції в Рівненській області Олексій Камишанський та перший заступник голови облради Сергій Свисталюк.

Найкращих дільничних офіцерів за сумлінне виконання службових обов`язків, завдань, пов’язаних з охороною прав і свобод людини, боротьбу зі злочинністю нагородили подяками та подарунками.