СЬОГОДНІ: Четвер, 28.03.2024, 20:10

Зеленський пригостив іноземних журналістів салом на кухні своїх батьків

На сайті CBS News з’явилось інтерв’ю Володимира Зеленського з американською журналісткою Холлі Вільямс. Президент вів розмову за сніданком у квартирі своїх батьків в Кривому Розі.

Фото з сніданку з’явилося на сайті телеканалу, де також вийшов великий матеріал про президента. За даними телеканалу, на столі були частування у вигляді сала на житньому хлібі, сашимі з лосося, домашнього печива і бренді — «з президентом Володимиром Зеленським та його літніми батьками на крихітній радянської кухні».

На фотографії також можна розгледіти і очільника Офісу президента Андрія Єрмака. Журналісти поставили українському лідеру питання, чому американців повинен хвилювати конфлікт в Україні, країні, яка розташована за тисячі миль від Штатів. На що Зеленський відповів, що «завтра це може прийти до їхніх домівок».

Під час зустрічі говорили й про президента Р Ф Володимира Путіна. Зеленський, як і багато українців, вважає, що глава Кремля володіє неоімперськими амбіціями та хоче, щоб Росія отримала контроль над своїми «сусідами».

“За сніданком Зеленський, єдина дитина в сім’ї, сказав нам, що його батьки завжди турбувалися за нього з моменту його обрання на найвищу посаду в Україні”, – йдеться в матеріалі.

Під час бесіди журналістка також запитала батьків Володимира Зеленського, чи задоволені вони, що їх син віддав перевагу політиці акторську кар’єру гумориста.

“Напевно, мені більше до душі комедія”, – з посмішкою відповів батько президента.