СЬОГОДНІ: Вівторок, 19.03.2024, 8:05

На Рівненщині поліцейських нагородили за розкриття вбивства трирічної давності

Сьогодні, восьмого червня, начальник поліції Рівненщини Олексій Камишанський перед початком відеоселекторної наради відзначив слідчих поліції області та співробітників ГУ ДСНС в області.

За розкриття умисного вбивства трирічної давності, сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків та високий професіоналізм відзнаки вручили старшому слідчому в особливо важливих справах СУ ГУНП Олексію Білері, старшому слідчому в особливо важливих справах – криміналісту СУ ГУНП Юрію Ткачуку та дізнавачу сектору дізнання Рівненського районного управління поліції Максиму Солоненку.

А за активну співпрацю та надану дієву допомогу керівник поліції Рівненщини вручив подяки, а також іменні годинники лейтенанту служби цивільного захисту Олександру Іщенку та сержанту служби цивільного захисту Олегу Бондарцю.

«Тільки завдяки професійним діям поліцейських і чіткій взаємодії між підрозділами вдалося розкрити резонансний злочин, який стався три роки тому, — зазначив Олексій Камишанський. — Дякую підрозділам ДСНС за сприяння, а слідчим — за ті титанічні та довготривалі зусилля, які їм довелося докласти під час розслідування особливо тяжкого кримінального правопорушення. Подальших вам успіхів на службі».