СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 0:36

Рівненщина отримала свою унікальну квітку-логотип до 30-ї річниці незалежності України

Символи з графічними елементами та кольоровою гамою прапорів передбачено для кожної області України. Рівненщина  отримала свою калейдоскопічну квітку-логотип до 30-річчя незалежності.

«Унікальна квітка-логотип Рівненської області – жовто-блакиті кольори і герб. Такі символи Міністерство культури та інформаційної політики розробило для кожного регіону України. В основі усієї концепції – бачення незалежності як мрії, якої прагнули багато поколінь українців. А квітка – образ, що розкриває ідею держави, що росте та квітне, поєднуючи у собі розмаїття символів», – повідомили в ОДА.

Основний лейтмотив всього проекту – «Ти у мене єдина». Цей девіз – універсальне звернення до країни, квітки, Незалежності, нації.

Під час відзначення 30-ї річниці незалежності України рекомендується використовувати інформаційні продукти, які розміщені в електронному вигляді за посиланням. Наголошується, що їх використання є безоплатним та не потребує додаткових погоджень та дозволів.

Додатково розроблять квіти-символи сфер діяльності, як наприклад: медицина, будівництво, наука, цифрові технології, виробництво. Передбачена і спрощена форма логотипу для використання на маленьких форматах.