СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 6:53

На Донбасі помер військовий з Рівненщини

Учора вранці, в суботу 5 червня раптово помер заступник командира полку «Азов» з тилу, уродженець селища Рокитне на Рівненщині  Олександр Павлюк. Його серце зупинилося на 59-му році життя.

Про нього відомо, що він був старшим лейтенантом, мав прізвисько «Чак» і у полку «Азов» відповідав за за матеріально-технічне забезпечення.

У 18 років Олександр Павлюк був призваний на строкову службу та служив у контингенті радянських військ у Німеччині. Влітку 2014 року чоловік доєднався до лав «Азову».

«Унікальні організаційні здібності Чака дозволили практично створити і організувати з нуля тилове забезпечення полку, за час служби відновлено та побудовано військові містечка під потреби життєдіяльності підрозділів. Переважна більшість інфраструктурних об’єктів на той час побудована силами «Азову» за рахунок допомоги волонтерів, залучених завдяки діяльності Олександра Павлюка», – йдеться у повідомленні полку.

За час своєї відданої служби Олександр Павлюк був неодноразово нагороджений високими відзнаками, зокрема нагрудним знаком «За доблесну службу», грамотою від Верховної Ради України, нагрудним знаком «За відзнаку в службі», вогнепальною зброєю та орденом Данила Галицького.