СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 11:03

В Рівному пострілом у голову вбили чоловіка (+ФОТО)

У Рівному на вулиці Степана Бандери в одній із квартир багатоповерхівки, 46-річний громадянин РФ, який тривалий час проживає у селі Городище Рівненського району пострілом у голову з автомата Калашнікова вбив 35-річного рівнянина. 

Про це повідомляють в ГУНП у Рівненській області.

Правоохоронці також додають, що злочин стався ще три роки тому, навесні 2018 року. Відомо, що загиблий входив до організованого злочинного угрупування, яке займалося крадіжками та торгівлею наркотиками.

У той вечір, 25 квітня 2018 року спільники перебували у квартирі на вулиці і між ними виник конфлікт під час якого, старший товариш і здійснив постріл у голову молодшого. 35-річний чоловік помер відразу ж.

Тоді, аби приховати тіло злочинець разом зі своїми іншими спільниками завернули його у килим та вивезли і втопили труп у закинутому колодязі поблизу села Порозове Рівненського району.

Сьогодні, 3 червня рятувальники на прохання правоохоронців дістали з колодязя скелетовані рештки особи чоловічої статті із ознаками насильницької смерті. І ще, поблизу колодязя, було знайдено магазин від автомата Калашникова, в якому знаходилися 25 патронів.

Сьогодні ж, 4 червня суд відправив 46-річного вбивцю до слідчого ізолятора на 60 діб без права внесення застави.

У рамках цієї справи було проведено ще шість санкціонованих обшуків.

Якщо вину підозрюваних доведуть у суді, то їм загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.