СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 12:36

На Рівненщині стартував конкурс ДФРР-2022

Рівненська ОДА оголосила старт конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів, що можуть реалізуватися у 2022 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (далі – ДФРР).

Таким чином, з 31 травня і до 1 липня 2021 року центральні та місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, а також агенція регіонального розвитку можуть подавати інвестиційні проєкти на конкурс.

Серед головних вимог:

  • 10 млн грн і більше – загальна кошторисна вартість проєктів, що передбачають будівництво, реконструкцію, реставрацію та капремонт, а для інших проектів – понад 1 млн грн;
  • від 1 до 3 років – план реалізації проектів будівництва;
  • 10 % і більше – співфінансування з місцевих бюджетів;
  • для проектів будівництва – наявність проектної документації.

Запропоновано 10 технічних завдань, серед яких – розвиток органічного с/г виробництва; розвиток креативних індустрій; створення індустріальних парків та промислових зон; розвиток мережі медичних та освітніх закладів, молодіжної інфраструктури, фізичної культури і спорту; створення ЦНАП; розвиток місцевої пожежної охорони та центрів безпеки; впровадження інженерно-технічних меліоративних заходів; підвищення рівня профорієнтаційної роботи в школах.

Більше інформації за посиланням – Оголошується конкурсний відбір на 2022 рік | Рівненська обласна державна адміністрація (rv.gov.ua)