СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 6:48

В Острозькій академії обрали «Гальшку-2021»

У Національному університеті «Острозька академія» 26 травня провели вечір краси, вишуканості, артистизму та аристократичності – «Гальшка року – 2021». У ньому взяли участь представниці п’яти факультетів та Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського.

За титул «Гальшка року – 2021» змагалися :

  • Катерина Іванюк – факультет романо-германських мов;
  • Анна Карпець – гуманітарний факультет;
  • Тетяна Поліщук – Навчально-науковий інститут права ім. Малиновського;
  • Анна Лаврінець – факультет політико-інформаційного менеджменту;
  • Богдана Парубоча – факультет міжнародних відносин;
  • Дарія Товпик – економічний факультет.

Щорічно конкурс проходить в культурно-мистецькому центрі НаУОА. Учасниці демонстрували свої найкращі здібності: інтелект, ораторське мистецтво, творчий потенціал у конкурсах «Представлення», «Конкурс талантів», «Заповіт Гальшки» та «Філософський бліц».

Отож, за підсумками конкурсу Катерина Іванюк отримала титул «Міс елегантність», Анна Лаврінець — «Міс грація», Тетяна Поліщук — «Міс чарівність», Дарія Товпик — «Міс оригінальність», Богдана Парубоча — «Міс ерудованість» і Анна Карпець — «Міс артистичність».

Почесну перемогу в конкурсі «Гальшка року-2021» отримала номінантка від економічного факультету – Дарія Товпик.

За кількістю балів ІІ місце здобула Тетяна Поліщук, ІІІ місце Анна Лаврінець та Катерина Іванюк, ІV місце Анна Карпець, V Богдана Парубоча.

Своїми враженнями від перемоги поділилася Дарія Товпик:

«Моя підготовка почалася лише за тиждень до самої «Гальшки року-2021», адже я замінила попередню дівчинку. Довелося писати матеріал ночами, хотілося показати на конкурсі щось нове, чого ще не було на цій сцені. Хотілося зіграти на контрасті, бо всі танцюють, співають, грають на музичних інструментах, тому я виступила зі стендапом. Я прагнула підняти настрій гостям у залі, почути їх сміх, що ми не змогли зробити на КВК в рамках «Візитівки» та «Битви факультетів» цього року через карантинні обмеження. Так вийшло, що мій виступ виявився досить феміністичним, хоча даної задумки не було. Я прагнула донести до світу, що кожен має любити себе, робити те, що їм подобається та горіти тим, що вони роблять: як хлопці, так і дівчата. Хочу висловити подяку своїй команді, моїй студдеканесі Ані Матласевич та всьому викладацькому складу мого факультету за величезну підтримку та допомогу у підготовці, а головне – у віру у мене », – розповіла Дар’я Товпик.